Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 15ο Αντάμωμα του λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου. Η πρωτεύουσα της Χαλκιδικής κατακλύστηκε από κόσμο και πάνω από 2.000 χορευτές γέμισαν την πόλη.
Πάνω από 100 σύλλογοι κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την έως τώρα διοργάνωση και αποτελεί πλέον θεσμό.
Η πρόεδρος του Λ.Ο.Π Έφη Κελιαφάνου καλωσόρισε τους συλλόγους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους δε στάθηκε μόνο σε αυτούς αλλά και στον Δήμο Πολυγύρου στην περιφέρεια Χαλκιδικής και στον τουριστικό οργανισμό Χαλκιδικής.


Από νωρίς έγιναν οι αφίξεις των συλλόγων και έπειτα ακολούθησε η πατινάδα που γέμισε με ήχους όλο τον Πολύγυρο στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από την τραγουδίστρια Κατερίνα Δούκα ακολουθησαν ομιλίες και βραβεύσεις στην αίθουσα του Δ.Σ. Στις 3 πλατείες της πόλης υπήρχαν διαφορετικά μουσικά συγκροτήματα που οι χορευτές συνοδοί και επισκέπτες μπορούσαν να απολαύσουν το μεγαλείο της Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Η βραδιά έκλεισε μετά από αρκετές ώρες αφού η μουσική, η καλή παρέα, η προσφορά φαγητού και κρασιού από εθελοντικές ομάδες του Πολύγυρου έκανα την ατμόσφαιρα πιο ελκυστική. Ο Λ.Ο.Πολυγύρου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες και ανανεώνει το ραντεβού για το 16ο Αντάμωμα. Το 15ο αντάμωμα θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή Πολιτιστικό ημερολόγιο με την Σουζάνα Καζάκα.