φωκαια

Οι Φωκαείς δημιούργησαν το παιχνίδι παράσταση για ένα ρόλο καθώς από τα πρώτα λεπτά του ματς μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια και πήραν προβάδισμα με διαφορά τερμάτων.
Χαρακτηριστικό της θέλησης των γηπεδούχων είναι πως από το πρώτο μισάωρο του ματς είχαν φτάσει στα επίπεδα του 4-0. Με τέρματα των Νιπόλλι, Λεμονή, Μουράτι και Τσακίρογλου ο Ηρακλής έστησε από νωρίς ένα πάρτι κόντρα στο Διονυσίου και έδειξε πως δύσκολα θα χάσει τη πρώτη θέση του ομίλου (σ.σ Νότιος Β’ κατηγορίας) που οδηγούσε αφενός στην άνοδο αφετέρου στη κατάκτηση του πρωταθλήματος, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.
Το Διονυσίου από τη πλευρά του πάλεψε, κυρίως στο δεύτερο μέρος, να αντιστρέψει τη κατάσταση και μείωσε αρχικά με τον Ντόμι και εν συνεχεία με τον Βλαχάκη σε 4-2 για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ.

Αν μη τι άλλο οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Φώκαιας έγιναν μάρτυρες θεάματος από τις δυο ομάδες με επιθετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.
Ο Ηρακλής με τη διατήρηση της ίδιας συνταγής, νεανικού ρόστερ, επιστρέφει στη πρώτη κατηγορία του νομού, μετά τον περσινό υποβιβασμό, με την οικογένεια Τσαλδάρη (Γιάννης τεχνικός, Ανδρέας γενικός αρχηγός και Λευτέρης αρχηγός) να κάνουν εξαιρετική δουλειά ως προς την ομοιογένεια της ομάδας αλλά και σε πολλά άλλα επίπεδα.

Ηρακλής Ν. Φώκαιας – Κύπρος Διονυσίου 4-2
Πηγή φωτογραφιών : Κώστα Τάταλας