Δεν πρόκειται για χαρμόσυνο γεγονός μόνο για τη Τρίγλια αλλά και για όλη τη Χαλκιδική καθώς μετά το 2004 και την Κασσάνδρα είναι η αμέσως επόμενη ομάδα που θα γίνει ΠΑΕ.
Έπειτα από το τελευταίο σφύριγμα στη Χρυσούπολη που έστειλε τη Τρίγλια στη Football League ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο… ξέσπασαν στα αποδυτήρια και κραύγαζαν για τη τεράστια επιτυχία.
Η Χαλκιδική θα έχει εκπρόσωπο στα επαγγελματικά σαλόνια και ΕΠΣΧ έστειλε τα συγχαρητήρια της μέσω της επίσημης διαδικτυακής σελίδας.
Ο τίτλος που συνοδεύει το άρθρο είναι “Μπράβο στο ΠΟ Τρίγλιας” ενώ αναφέρει τα παρακάτω:
«Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ για τη θριαμβευτική νίκη που πέτυχαν στην πολύ δυνατή έδρα του ΝΕΣΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ με 0 – 1 και η οποία, ιδιαιτέρως αυτό, συνοδεύεται από την άνοδο της ομάδας στη Football League της επόμενης περιόδου.
Ασφαλώς και πρόκειται για μια διάκριση πρώτου μεγέθους η οποία «ψηλώνει», όχι μόνο την ίδια την ομάδα του Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ και όλους αυτούς που δούλεψαν ακούραστα, ποδοσφαιριστές, προπονητές, φιλάθλους και βεβαίως, τη διοίκηση της ομάδας για το όραμα και την υλοποίησή του, αλλά ταυτοχρόνως, και την ένωσή μας και γενικότερα το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.
Θερμά συγχαρητήρια  για ακόμη μια φορά. Ευχόμαστε ολόψυχα, την υλοποίηση και των επόμενων στόχων της ομάδας.
Θα είμαστε κοντά σας όπου μας χρειαστείτε».

Τα συγχαρητήρια του Παλαιοχωρίου

Η άνοδος της Τρίγλιας δεν άφησε ασυγκίνητη τη διοίκηση του Άρη Παλαιοχωρίου που προς τιμή της έστειλε τα συγχαρητήρια της μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μια κίνηση που δείχνει τη «δίψα» του νομού για συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία.
«Ο Α.Σ. Άρης Παλαιοχωρίου συγχαίρει τον Π.Ο. Τριγλιας για την άνοδό του στην Football League .
Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό της Χαλκιδικής που δίνει τεράστια αίγλη στο Χαλκιδικιωτικο ποδόσφαιρο.
Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στην διοίκηση και σε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή που κάνει όλους εμάς τους Χαλκιδικιώτες υπερήφανους.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα τους πρόκληση».

Συγχαρητήρια και από τη Ραφήνα

Ο κρότος της επιτυχίας της Τρίγλιας έφτασε μέχρι και τη Ραφήνα καθώς ο σύλλογος της Τρίγλιας Ραφήνας με τη σειρά του συνεχάρει τον ΠΟΤ για την επίτευξη του στόχου.
Αναλυτικά:
Σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας συγχαίρει θερμά το αδελφό και ομογάλακτο σωματείο του Π.Ο. Τρίγλιας, για την άνοδο του στην Football League και του εύχεται ακόμη πιο ψηλά.
Ττο Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας