Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 04.00, περίπου 10 άγνωστοι, που βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά αργότερα τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κατηγορία σε βάρος τους.
Υπενθυμίζεται ότι το Α.Τ. Καισαριανής είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα την 26η Φεβρουαρίου 2018. Στην επίθεση είχε τραυματιστεί και ένας οδηγός ταξί, που έτυχε να περνάει από το σημείο.
Πυρπόλησαν το Ι.Χ. της Μίνας Καραμήτρου στην περιοχή του Παπάγου
Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (14/5), έξω από την οικία της δημοσιογράφου. Ευτυχώς ο εμπρησμός έγινε αμέσως αντιληπτός και η φωτιά δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί.
Λίγο αργότερα, καταδρομική επίθεση από περίπου 10 κουκουλοφόρους δέχθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα, οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον σκοπό και στο κτήριο που στεγάζεται το τμήμα και αμέσως μετά διέφυγαν στα γύρω στενά.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών των αστυνομικών αρχών, τα δύο αυτά περιστατικά συνδέονται άμεσα με τις πρόσφατες επιθέσεις που σημειώθηκαν λόγω της αρνητικής απάντησης στο αίτημα για άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.