Με πίστη στο όραμα και στις ικανότητες του Δημήτρη Τσούφη, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Νέα Γενιά-Νέα Πορεία, Μωυσής Μωυσίδης, καταθέτει εκ νέου τις προτάσεις του και συστρατεύεται με την εν λόγω παράταξη ζητώντας την ψήφο των δημοτών και σε αυτές τις εκλογές. «Ο δήμος και όλη η περιοχής έχει μικρά και μεγάλα προβλήματα στα οποία πρέπει να δοθούν λύσεις», τονίζει ο ίδιος.
Ο κ. Μωυσίδης επέδειξε έντονη ευαισθησία για τα προβλήματα του τόπου από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με τα κοινά και λόγω της υπηρεσιακής του εμπειρίας στην Ελληνική Αστυνομία. Από τις θέσεις που υπηρέτησε γνώρισε από πρώτο χέρι τις αδυναμίες της κάθε κοινωνίας αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα υπάρξει ποιοτικό επίπεδο διαβίωσης, ασφάλεια και αλληλεγγύη για τους πολίτες καθώς και κοινωνική πρόνοια.

Σύντομο Βιογραφικό
–  Ονομάζομαι Μωυσής Μωυσίδης. Είμαι Απόστρατος Αστυνομικός Διευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρέτησα 20 χρόνια ως Διοικητής σε Υπηρεσίες της Χαλκιδικής.
– Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Κοντογιαννακούδη, Δημόσιο Υπάλληλο και έχουμε  δύο παιδιά, τον Γρηγόρη τελειόφοιτο Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και την Περσεφόνη μαθήτρια Γ΄ Λυκείου.
Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014, στο Δήμο Νέας Προποντίδας με την παράταξη του  Δημήτρη Tσούφη  “Νέα Γενιά – Νέα Πορεία”.
– Είμαι εκλεγμένος και συμμετέχω έως και σήμερα, στις παρακάτω  Επιτροπές και Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου μας,
Ως Αντιπρόεδρος στις:

  • Οικονομική Επιτροπή
  • Επιτροπή Ποιότητας  Ζωής

Ως μέλος στις:

  • Σχολική Επιτροπή Α/θμιας  Εκπαίδευσης,
  • Σχολική Επιτροπή Β/θμιας  Εκπαίδευσης

Ως Σύμβουλος στο Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Προποντίδας
Μέλος στον  Πολιτιστικό  Σύλλογο  “Ο ΦΑΡΟΣ”  Ν. Μουδανιά.
Μέλος στην Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Νέων Μουδανιών  “Η ΒΙΘΥΝΙΑ”
Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ν. Μουδανιών  “Αλέξανδρος Υψηλάντης”
Μέλος του Συλλόγου Απανταχού Τενεδίων, “Το κοινόν των Τενεδίων”.