Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το Thessaloniki Street Food Festival 2019! Τη μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη!
Για πρώτη φορά το Thessaloniki Street Food Festival μεγαλώνει, για 3 μέρες, την Παρασκεύη 17, το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Μαίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ TIF Helexpo μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas, kitchen lab, kids’ corner και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
Από το Σάββατο 18 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου το μεγαλύτερο Street Food Festival υποδέχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί (KIDOT Festival), το οποίο αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων και μαζί μεταμορφώνουμε για δύο μέρες (Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαΐου) τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF HELEXPO!
Η ομάδα του KIDOT, με εφόδια τη φαντασία, την δημιουργικότητα και τον παιδικό αυθορμητισμό, έρχεται και δημιουργεί το πιο εορταστικό KIDOT Corner στο Thessaloniki Street Food Festival 2019, μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλη την οικογένεια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαΐου από τις 13.00μ.μ έως τις 17.00μ.μ.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των δράσεων του Σαββατοκύριακου!
KIDOT x Thessaloniki Street Food Festival
18 – 19 Μαΐου
ΔΕΘ – TIF HELEXPO
Ελεύθερη είσοδος
Fb event: https://www.facebook.com/events/316575559017342/