Με κύριο κίνητρο την επιστροφή στον τόπο του κάθε νέου μετά τις σπουδές του και την απασχόληση στον πρωτογενή τομέα κάτω από κατάλληλες συνθήκες ο νεαρός Χρήστος Χαραλαμπίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό Νέα Γενιά  – Νέα Πορεία για τον δήμο Ν. Προποντίδας.
“Όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Τσούφη”, αναφέρει ο κ. Χαραλαμπίδης.

Βιοργαφικά στοιχεία

Χρήστος Χαραλαμπίδης Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Πετράλωνα Χαλκιδικής. Το 2011 εισήχθη στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποφοίτησα το 2015. Από το 2018 μέχρι σήμερα κάνω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του ίδιου τμήματος. Το 2017 εκπλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Από το 2016 εργάζομαι ως αγρότης και παραγωγός ελαιόλαδου και βοηθός στην οικογενειακή επιχείρηση ‘’Κρεοπωλείο το Παραδοσιακό’’ που διατηρεί ο πατέρας μου. Είμαι ενεργός μέλος στο Ποντιακό Σύλλογο Πετραλώνων ‘’ΟΙ ΑΓΡΟΝΑΥΤΕΣ’’ και στο Ποδοσφαιρικό Σωματείο ‘’ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ’’.