Με την πεποίθηση ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αριστοτέλη, ο υποψήφιος και επικεφαλής του συνδυασμού ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Αργύρης Τσακνής, μιλά στη Σουζάνα Καζάκα και στη XalkidikiPolitiki για το πρόγραμμά του.

«Δεν θα περιμένω να ορκιστώ την πρώτη Σεπτεμβρίου για να σηκώσω μανίκια, αλλά από τις 27 Μαΐου ξεκινάμε για την επόμενη μέρα», απαντά με βεβαιότητα ο κ. Τσακνής.
Όπως τονίζει, η επόμενη μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη στην καθημερινότητα του δημότη και στις αυξημένες ανάγκες της θερινής σεζόν. «Όπως επίσης και να βάλουμε μπροστά το πλάνο μας για την Αριστοτέλεια Πολιτεία και για την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που ξεκίνησε αυτή η δημοτική αρχή. Ειδικά η Αριστοτέλεια Πολιτεία μέσω του Διεθνούς Πνευματικού Κέντρου «Ο Αριστοτέλης στα Αρχαία Στάγειρα» είναι ικανή να αλλάξει όλη την εικόνα και αναπτυξιακή δομή του δήμου μας», αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος.
Το μεγάλο πρότζεκτ για τον Αριστοτέλη μελετάται πάνω από ένα χρόνο τώρα με το ΑΠΘ ώστε να διασφαλιστούν όλες οι λεπτομέρειες του έργου καθώς και η βιωσιμότητά του. Σύμφωνα με τον κ. Τσακνή,   οι παράλληλες παρεμβάσεις αφορούν το Μουσείο Αριστοτελικού Έργου, το διδακτήριο του Αριστοτέλη στο πέτρινο σχολείο Στρατονίκης, τα έργα στο Άλσος Αριστοτέλη με την πεζογέφυρα προς τα Σιδηροκαύσια, και τέλος το Αριστοτελικό μονοπάτι που θα ενώνει τα Παλιά με τα Νέα Στάγειρα.
Ο κ. Τσακνής με την εργασιακή του εμπειρία και με την αυτοδιοικητική εμπειρία των τελευταίων ετών διαβεβαιώνει ότι μπορεί να ηγηθεί μιας νέας δυνατής ομάδας, που αποτελείται από ανθρώπους ικανούς με θέληση να δουλέψουν για το καλό του τόπου τους.