Αθλητικά

Ο Τσιγγάρας στο σπίτι του Παντελή με τα τρόπαια του νταμπλ (pic)

Εκπληκτική κίνηση από τον ΠΑΟΚ...

Ο Χαλκιδικιώτης, Χάρης Τσιγγάρας(αριστερά στη φώτο), με τον έτερο συμπαίκτη του Ζήση Χατζηστραβό και τον Team Manager, Χάρη Ιωσηφίδη, επισκέφθηκαν τον αθλητή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κυριακίδη.

Η ασπρόμαυρη οικογένεια πάντα δίπλα του σε αυτό το δύσκολο αγώνα. Πλέον, ο αθλητής έχει νέους συνοδοιπόρους σε αυτό το καθημερινό… ντέρμπι. Η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης και ο ιατρός-νευροχειρούργος, Δημήτρης Πέιος, ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα στη τελευταία εγχείρηση που υποβλήθηκε ο Παντελής.

Συνοδεία του Χάρη Τσιγγάρα και των προαναφερθέντων τα τρόπαια του ντάμπλ οδηγήθηκαν στο σπίτι του Παντελή.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close