Αναλυτικά:

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών της ΕΠΣ Χαλκιδικής, την Κυριακή 2 Ιουνίου στη Γαλάτιστα, που ήταν αφιερωμένο στο σύλλογο ΄΄ΕΛΠΙΔΑ ΄΄, καθώς προσήλθαν οι 35 από τις 36 ομάδες. Ο καιρός όμως μας τα χάλασε και γύρω στις 12 το μεσημέρι, το τουρνουά διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Η ΕΠΣ Χαλκιδικής και η επιτροπή υποδομών προτίθεται να το συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Έτσι λοιπόν προτείνει την επανάληψη του, το Σάββατο στις 8 Ιουνίου 2019 και πάλι στη Γαλάτιστα.

Θα επικοινωνήσουμε με όλους τους υπεύθυνους των ακαδημιών των ομάδων και εφόσον το επιθυμούν οι περισσότεροι θα το συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε τον χορηγό της εκδήλωσης Κ. Εδιάρογλου Ισαάκ , όλες τις ομάδες που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια, τους αθλητές, τους γονείς , τους διαιτητές – ιδιαιτέρως τον νεαρό ανερχόμενο διαιτητή Παπαοικονόμου Β.- τους πάροχους Α’ βοηθειών. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Γαλάτιστας για την παραχώρηση του γηπέδου και του στησίματος όλων των γηπέδων και όχι μόνο.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους Κ. Παπαοικονόμου Ν, Πλουμή Κ, Αθανασιάδη Γ, Παπά Βασ, Διαμαντούδη Αθ, για τη βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και όχι μόνο.