Το θλιβερό περιστατικό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews.gr, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/06) γύρω στις 12:00. Το βρέφος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ήδη «μελανιασμένο» όταν το ΕΚΑΒ κλήθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Αγνωστα τα αίτια της τραγωδίας

Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα προκειμένου να επαναφέρουν το μωράκι στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε γειτονία της περιοχής Μαρτίου, ενώ μέχρι στιγμής άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το νοσοκομείο που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πιθανολογείται ότι ο θάνατός του, «μπορεί να επήλθε από εισρόφηση τροφής», αλλά τα ακριβή αίτια θα τα δείξει η νεκροψία.

Ο πατέρας του παιδιού καθ’ οδόν για το νοσοκομείο ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιφερειακή οδό και διακομίσθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος.

Ταραγμένος από την είδηση της εσπευσμένης διακομιδής του παιδιού στο νοσοκομείο υπέπεσε σε παράβαση του ΚΟΚ. Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, στην οδό Διαγόρα, στην έξοδο από τον Περιφερειακό και συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο ΙΧ.

Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των δύο οχημάτων.

Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, ο τραγικός πατέρας ενημερώθηκε ότι το παιδί είχε φύγει από τη ζωή.