Χαλκιδική

Μουσική βραδιά στον Γεροπλάτανο (pics+vid)

Με στόχο την οικονομική ενίσχυση για τον εξωραϊσμό του καμπαναριού του Αγ. Δημητρίου

Σε μια όμορφη κίνηση για τον εξωραϊσμό του καμπαναριού του ναού του Αγίου Δημητρίου προχώρησε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος του Γεροπλάτανου.

Ο σύλλογος προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να επισκευαστεί το καμπαναριό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, διοργάνωσε μουσική βραδιά στον αύλιο χώρο του σχολείο .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλωνο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς και ο αντιδήμαρχος Ζερβοχωρίων, Δημήτρης Κοντογιώργης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια εργασιών του καμπαναριού αποκαλύφθηκε μνια επιγραφή πάνω στην πέτρα που αναγράφει το έτος κατασκευής του, το 1918. “Επιχειρούμε να το φέρουμε στην παλιά παραδοσιακή του μορφή”, τόνισε ο κ. Γιώργος Καραγιάννης, πρόεδρος του Π.Σ. Γεροπλατάνου.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close