Τη γιορτή του Αγίου Πνέυματος γιόρτασε η Συκιά του δήμου Σιθωνίας. Πλήθος ντόπιων και επισκεπτών πήραν μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις. Ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς ευχήθηκε τα χρόνια πολλά προς όλους τους κατοίκους της περιοχής και γενικά της Χαλκιδικής.Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στη λαμπρή ιστορία της Συκιάς, με τους ξεχωριστούς ανθρώπους της, όπως είπε.

“Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία μας, γιορτάζει η Συκιά, ο Ν.Μαρμαράς, γιορτάζει η Σιθωνία. Η Θεία Φώτιση ας φωτίσει τις ψυχές μας”, ανέφερε σε μήνυμά του ο νέος δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

[metaslider id=74119]

Στη Συκιά ήταν παρών και ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, ευχόμενος καλό καλοκαίρι σε όλους και τονίζοντας ότι για το μέλλον του τόπου είναι σημαντική η βάση της συνεργασίας.

“Το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίσει όλους ώστε να πράξουμε όλοι σωστά για το καλό αυτού του τόπου”, ανέφερε ευχόμενη τα χρόνια πολλά η Σάσα Ευτάτογλου, υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων της ΝΔ, ευχήθηκε χρόνια πολλά με τη σειρά του και μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει η πληρότητα στις μονάδες της Χαλκιδικής.