Αθλητικά

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου διαχρονικών αθλητών ο Θανασακάκης (pics)

Έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια

Το πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών στίβου έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, όπως το τελευταίο στη Καρδίτσα. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (15-16/6) στη Καρδίτσα και ήταν το 32ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου.

Το αντίστοιχο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου διεξήχθη στη Κωνσταντινούπολη πριν τρεις μήνες, ενώ το παγκόσμιο έγινε στη Πολωνία για να ακολουθήσει το ευρωπαϊκό το Σεπτέμβριο στη Βενετία.

Στο Βαλκανικό της Κωνσταντινούπολης ο γυμναστής και χοροδιδάσκαλος, Τόλης Θανασακάκης, κατέκτησε το τρίτο μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, ενώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καρδίτσας τερμάτισε δεύτερος στα 100μ.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close