Με αναπτυξιακές δεσμεύσεις για τη Χαλκιδική στις προεκλογικές του «αποσκευές» περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος, στα Ζερβοχώρια. Ο κ. Τάσιος επισκέφθηκε τη Μαραθούσα, την Κρήμνη, την Παλαιοχώρα και τα Ριζά, παρουσιάζοντας στους κατοίκους των Ζερβοχωρίων το όραμά του για τη Χαλκιδική.

«Είναι  η ώρα η Χαλκιδική  να βγει μπροστά.  Να διεκδικήσει και να πετύχει τους στόχους που αναλογούν στην προσφορά, στην ιστορία, στον πολιτισμό και στους ανθρώπους της» σημείωσε συνομιλώντας τόσο με νέους της περιοχής όσο και με μεγαλύτερες ηλικίες. 

Οι δεσμεύσεις που παρουσίασε ο κ. Τάσιος και αφορούν την περιοχή είναι οι εξής:

-Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, που θα διασφαλίσει την προσβασιμότητα σε όλο το νομό.

-Η διασύνδεση της περιοχής με το τουριστικό, παραλιακό μέτωπο, ώστε να εξασφαλισθεί ισόρροπη ανάπτυξη.

-Η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής με απλοποίηση διαδικασιών και  δικαιότερη κατανομή των άμεσων πληρωμών, παροχή κινήτρων για τη στήριξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας και άνοιγμα νέων αγορών για τα ποιοτικά προϊόντα της Χαλκιδικής.

-Η αντιμετώπιση μέσω νομοθετικών παρεμβάσεων του μεγάλου προβλήματος του αναδασμού σημαντικών εκτάσεων της περιοχής.

«Από λόγια και υποσχέσεις χορτάσαμε. Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε διαφορετικά και να δημιουργήσουμε το μέλλον μας. Άλλωστε το μέλλον δεν περιμένει και δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας προσπεράσει» τόνισε. Μεταξύ των προβλημάτων και των παραπόνων που άκουσε από τους κατοίκους ήταν η ανάγκη για περισσότερο αποκεντρωμένες υπηρεσίες και για στήριξη της αγροτικής παραγωγής.

Στο αυριανό πρόγραμμα της προεκλογικής περιοδείας του κ. Τάσιου περιλαμβάνονται τα Πυργαδίκια στις 10:00, το Γομάτι στις 11:00, η Ιερισσός στις 12:00 , τα Νέα Ρόδα στις 17:00, η Αμμουλιανή στις 18:00 και η Ουρανούπολη στις 21:00.