Κοντά στον πολίτη, στη δύσκολη καθημερινότητά του

Είκοσι πέντε κωμοπόλεις και χωριά, 800 χλμ. διαδρομών, εκατοντάδες πολίτες. Είναι οι αριθμοί των μόλις έξι πρώτων ημερών της προεκλογικής περιοδείας του υποψήφιου βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρη Τάσιου.

[metaslider id=74796]

Συκιά, Κασσανδρεία, Πολύχρονο, Νέα Μουδανιά, Άγιος Παντελεήμων, Νέα Τένεδος, Ζωγράφου, Διονυσίου, Νέα Τρίγλια, Πολύγυρος, Νέα Καλλικράτεια, Νέα Πλάγια, Νέα Φλογητά, Μαραθούσα, Κρήμνη, Παλαιοχώρα, Ριζά, Άγιος Πρόδρομος, Μεταγκίτσι, Πυργαδίκια, Γομάτι, Ιερισσός, Νέα Ρόδα, Αμμουλιανή και Ουρανούπολη ήταν οι σταθμοί της πρώτης εβδομάδας της προεκλογικής περιοδείας του Γρηγόρη Τάσιου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με τη ΝΔ έζησε τον παλμό της καθημερινότητας της Χαλκιδικής σε όλες τις εκφάνσεις της. Βρέθηκε στα καφενεία, τη σύγχρονη «Εκκλησία του Δήμου», διέτρεξε τις λαϊκές αγορές, όπου οι μικροί παραγωγοί παλεύουν για το μεροκάματο, είχε επαφές με αυτοδιοικητικούς φορείς, καταγράφοντας τα προβλήματα των δήμων, επισκέφθηκε αστυνομικές υπηρεσίες, διαπιστώνοντας τις μεγάλες ελλείψεις, αλλά και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος των αστυνομικών, βρέθηκε κοντά στους πυροσβέστες, που δίνουν με ελάχιστα μέσα τον δικό τους αξιέπαινο αγώνα, μπήκε στις δομές υγείας και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μοχθούν για την υγεία των συμπολιτών μας σε δύσκολες συνθήκες, συναντήθηκε με τον εμπορικό κόσμο και τους επαγγελματίες, που έχουν πληγεί από την κρίση και τη μείωση της αγοραστικής δύναμης και συζήτησε με ξενοδόχους, ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων, τουριστικούς πράκτορες και γενικότερα επαγγελματίες του τουρισμού για το φλέγον ζήτημα της τουριστικής κίνησης.

Στόχος των επόμενων δύο εβδομάδων, οπότε και ο προεκλογικός «πυρετός» αναμένεται να κορυφωθεί πλησιάζοντας προς την 7η Ιουλίου, θα είναι να βρεθεί ο κ. Τάσιος κοντά σε όσο το δυνατό περισσότερους συντοπίτες του, σε μια προσπάθεια να αφουγκραστεί εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, αλλά και το τί περιμένουν από την επόμενη μέρα, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για το όραμα το δικό του και της ΝΔ για την περιοχή.

Επόμενοι σταθμοί της σημερινής περιοδείας του κ. Τάσιου είναι ο Άγιος Παύλος στις 18:30, η Νέα Ηράκλεια στις 19:30 και η Νέα Καλλικράτεια στις 21:00.