Αθλητικά

Στο τιμόνι της Ελπίδας ο Φλέσσας

Τα ηνία στον νεαρό τεχνικό έδωσε η ομάδα του Πολυγύρου

Ο Αριστοτέλης Φλέσσας ανέλαβε και επίσημα το τιμόνι της Ελπίδας, αφήνοντας μετά από περίπου τρία χρόνια την ομάδα των Βραστών.

Ο νεαρός τεχνικός επιστρέφει στην οικογένεια του Πολυγύρου, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή και θα βάλει με τη σειρά του το λιθαράκι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της Ελπίδας.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας για τη πρόσληψη του Φλέσσα:

Ο Αριστοτέλης Φλέσσας στο «τιμόνι» της Ελπίδας!

Ένας απο τους καλύτερους νέους προπονητές της Χαλκιδικής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με όρεξη για ουσιαστική δουλειά, συνεχή εξέλιξη και αποδεδειγμένη αγάπη για το ποδόσφαιρο του τόπου, έρχεται στη μεγάλη οικογένεια του Πολυγύρου και αναλαμβάνει το νεανικό σωματείο!

Με γεμάτες προπονητικές χρονιές σε Β´ και A’ Κατηγορία, Πρωταθλητής στην Β´ Κατηγορία ως προπονητής και με γεμάτα ποδοσφαιρικά χρόνια, με τη ΝΙΚΗ Πολυγύρου, στη Δ´ Εθνική και την Ά Κατηγορία, αποτελεί εγγύηση σταθερότητας και ενίσχυσης του οικογενειακού κλίματος του ποδοσφαιρικού οργανισμού της πόλης μας!

Καλωσήρθες coach!

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close