Αθλητικά

Οι εξελίξεις στο ΠΟ Τρίγλιας ενόψει της νέας χρονιάς

Όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά τη Γενική Συνέλευση...

Συνεχίζει να οργανώνεται ενόψει Φούτμπολ Λιγκ η Τρίγλια, με πρώτο βήμα την απαραίτητη σύσταση νέας ΠΑΕ.

Το ζήτημα για όλα τα έγγραφα, τις ενέργειες και τα διαδικαστικά έχει αναλάβει ο καταξιωμένος δικηγόρος, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, με εμπειρία και θητεία σε αρκετές ομάδες και το προσεχές διάστημα εκτιμάται ότι θα έχει διευθετηθεί το θέμα.

Άλλη συνέλευση δεν προβλέπεται να γίνει στην ομάδα της Χαλκιδικής, που θα ανακοινώσει απευθείας τη σύσταση της ΠΑΕ, με μεγαλομέτοχο τον Στράτο Ευγενίου (βασικός χρηματοδότης πέρυσι) και ερωτηματικό το νέο πρόεδρο.

Τουλάχιστον 2-3 νέα μέλη αναμένεται να πλαισιώσουν τα υπάρχοντα και το ένα θα είναι ο γηγενής επιχειρηματίας, Σταύρος Σγουρής, ξάδερφος του γενικού αρχηγού της ομάδας, Κώστα.

Πηγή άρθρου: soccerpractor.blogspot.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close