Αναστάτωση προκάλεσε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου ένας 50χρονος Πακιστανός φορέα του AIDS, ο οποίος δάγκωσε έναν γιατρό, αναγκάζοντάς τον να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις, ενώ δεν δίστασε να αφοδεύσει σε διάφορα σημεία του ιδρύματος.

Ο 50χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Νεάπολης Λασιθίου, είχε διακομιστεί στο Βενιζέλειο με εισαγγελική εντολή για να εξεταστεί από ψυχίατρο που θα γνωμάτευε αν έπρεπε να νοσηλευτεί. Αφού τον εξέτασε, έκρινε ότι δε χρήζει νοσηλείας, όμως ο Πακιστανός αντέδρασε βρίζοντας και απειλώντας και αρνήθηκε να εγκαταλείψει τον χώρο του νοσοκομείου, γνωρίζοντας πως δεν θα παρέμενε ούτε σε αυτό της Νεάπολης.

Μάλιστα, επιτέθηκε στον γιατρό, του προκάλεσε εκδορές στο δεξί του χέρι και τον… δάγκωσε στον αντίχειρα! Πριν ακινητοποιηθεί από άνδρες της Αστυνομίας, έκανε την… ανάγκη του σε διάφορα σημεία εκτός τουαλέτας προκαλώντας αναστάτωση στο προσωπικό και τους ασθενείς!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο 50χρονος δικάστηκε και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος καθώς η έφεση που υπέβαλε έχει αναστέλλουσα δύναμη.