Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών πραγματοποίησε ημερήσια κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος με το πρώτο »πειρατικό »πλοίο ΜΕΝΙΑ -ΜΑΡΙΑ.

Στην κρουαζιέρα συμμετείχαν μέλη της Τοπικής Διοίκησης καθώς και μέλη των οικογενειών τους.

“Έχοντας εισέλθει στα ύδατα του Αγίου Όρους νιώσαμε την πνευματική αύρα αυτού του τόπου,ακόμα και αν δεν είσαι βαθειά θρησκευόμενος η αύρα και η εκπληκτική ομορφιά αυτού του τόπου θα σε σαγηνεύσει.

Είχαμε τη δυνατότητα και ειδικά οι γυναίκες για τις οποίες ισχύει το άβατον, να δούμε τα ιστορικά μοναστήρια με τη μοναδική αρχιτεκτονική τις μοναχικές σκήτες να ξεπροβάλουν πάνω σε απόκρημνους βράχους .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμμετοχή σε όλα τα μέλη μας και τα μέλη των οικογενειών τους.

Αν μία λέξη προσδιορίζει την Ένωσή μας, είναι ΦΙΛΙΑ και είναι αυτή που αναδεικνύει τις ευαισθησίες των Ελλήνων Αστυνομικών.

Το μεγαλείο της φιλίας βρίσκεται στη χαρά της συνεργασίας και της προσφοράς. Αυτή τη χαρά μοιραστήκαμε σήμερα όλοι μαζί.

Αγαπητοί συνάδελφοι, πιστοί στις αρχές της Φιλίας, υπηρετούμε το σύνθημα της Ένωσής μας SERVO PER AMIKECO που σημαίνει Υπηρετώ δια της Φιλίας.”, δήλωσε ο πρόεδρος Δημήτρης Πάλλης.