Είναι μια από τις πιο ανιαρές εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων, ίσως και εν πολλοίς επειδή για κάποιους φαίνεται προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα, οι μετρήσεις που έχουν στη διάθεσή τους τα επιτελεία δείχνουν άλλα πράγματα !

Βέβαια ποτέ μην πεις ποτέ, η κάλπη πάντα αρχίζει, όπως και στα ποδοσφαιρικά παιγνίδια, από το 0-0, ρωτήστε κι εκείνους που στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές έραβαν δημαρχιακά κοστούμια κι έμειναν με την όρεξη!

Το μεθαυριανό ραντεβού στις κάλπες μοιάζει με κεντρική πρόβα για την αυριανή μέρα στην πολιτική σκηνή του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ της Χαλκιδικής και δρομολογεί εξελίξεις.

sasa-eftatoglou

Ποια όμως είναι η υποψήφια, που εκφράζει την αλλαγή, την νέα γενιά στελεχών, που μπορεί να πανηγυρίσει την εκλογή της στην Ελληνική βουλή αν επαληθευτούν οι μετρήσεις για την Κεντρική Μακεδονία; Η Σάσα Ευτάτογλου δεν είναι απλά κοντά στην κορυφή, διεκδικώντας την πιθανή θέση εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ στην Χαλκιδική, αλλά θεωρείται εξαιρετικά πιθανή η εκλογής της, λόγω το ότι στις μετρήσεις που έχουν στη διάθεσή τους τα επιτελεία, καταγράφει πολύ υψηλά ποσοστά, παρότι κανείς δεν βιάζεται να κάνει ασφαλείς εκτιμήσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χάρτης των προσώπων θα αλλάξει άρδην και στην Χαλκιδική το βράδυ της 7ης Ιουλίου!

πηγή: radionorth.gr