Αθλητικά

Ενισχύεται ο Πολύγυρος (pic)

Σε προσθήκες προχωράει σιγά-σιγά η ομάδα της πρωτεύουσας

Η Νίκη Πολυγύρου σχεδιάζει το ρόστερ της νέας χρονιάς με τις δυο πρώτες προσθήκες να είναι γεγονός για το σωματείο της πρωτεύουσας.

Η ανακοίνωση:Ο Σάκης Μελίσσης(φώτο αριστερά), ένας από τους καλύτερους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Χαλκιδικής, θα φοράει πλέον τα πράσινα της πρωτεύουσας!

Ένα «φλερτ» πολλών ετών, καθώς και ο Σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής είχαν προσπαθήσει να κάνουν πράξη την κοινή επιθυμία τους και παλιότερα να συνεργαστούν, τελικά φέτος αποτελεί πραγματικότητα και ο εκρηκτικός επιθετικός είναι πλέον μέλος του ιστορικού σωματείου!

Το εντυπωσιακό βιογραφικό του περιλαμβάνει ΑΡΗ Κ21, Δ´ Εθνική με τους Διόσκουρους και με Θερμαϊκό Θέρμης, Γ´ Εθνική με Μακεδονικό, Πρωταθλητής Ελλάδος με Μικτή ΕΠΣ Μακεδονίας, συμμετοχές με Εθνική Ελλάδος Παίδων και Νέων και εντός Χαλκιδικής τις μικτές ομάδες της Ένωσης καθώς και της Βαρβάρας, του Στρατωνίου, των Σημάντρων, της Ολύνθου, του Αγίου Νικολάου και φυσικά της Σάρτης.

Ένα εξαιρετικός χαρακτήρας και μια μηχανή των γκολ προστίθεται στη φαρέτρα της Νίκης!

Μαζί στη μεγάλη οικογένεια του Πολυγύρου και ο Μάριος Μελίσσης!

Ο νεαρός Μάριος επέλεξε να συνεχίσει στη Νίκη, να δουλέψει τα εξαιρετικά σωματικά προσόντα του, το ταλέντο του, να εξελιχθεί και να αναδειχθεί μέσα απο την δουλειά του Συλλόγου!

Ακόμα μια κίνηση που ενισχύει και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την κατεύθυνση του Συλλόγου για μια πραγματική ομάδα-οικογένεια!

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close