Από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει η φετινή Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας που θα είναι η 15η συνολικά.

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Πολυγύρου θα πραγματοποιηθεί στην «Παιδική Εξοχή Μεταμόρφωσης» του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη «η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι σε συνεργασία με τον Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας διοργανώνει για 15η συνεχόμενη χρονιά την Πανελλήνια Συνάντηση της Ποντιακής Νεολαίας στις 13-14-15 Σεπτεμβρίου 2019 στην κατασκήνωση «Παιδική εξοχή Μεταμόρφωσης» του Δήμου
Πολύγυρου, Χαλκιδικής.

Οι Σύνδεσμοι Ποντιακών Σωματείων (Σ.Πο.Σ.) κάθε περιφέρειας μπορούν να συμμετέχουν στην συνάντηση με νεολαίους 18-30 ετών.

Κάθε σωματείο μπορεί να δηλώσει τις συμμετοχές των νεολαίων στους υπεύθυνους συμμετοχών κάθε περιφέρειας μέχρι τις 31 Αυγούστου. Το κόστος της μεταφοράς των νέων που θα συμμετέχουν στην συνάντηση επιβαρύνει τα σωματεία.
Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους μαξιλάρι, σεντόνι και σκέπασμα.

Υπεύθυνος συμμετοχών :

Παναγιώτης Τσιτηρίδης
Τηλέφωνο : 6981504005
Email : tsitiridis14@gmail.com