Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ και οι γονείς που αιτήθηκαν την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους για το 2017 – 2018. Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr)
Οι οριστικοί πίνακες της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 – 2018 θα αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher) που θα πρέπει να προσκομιστεί στον παιδικό σταθμό της επιλογής των γονέων.
Παράλληλα υπάρχει ειδική εφαρμογή για τα οριστικά αποτελέσματα που θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, όπου οι αιτούντες μπορούν αμέσως να δουν το αποτέλεσμα.
Δείτε τα ονόματα των παιδιών στο  παρακάτω Link
Όπως προβλέπει η πρόσκληση του προγράμματος η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. δύναται, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού αρμόδιου για τα θέματα ΕΣΠΑ, να χορηγήσει πρόσθετα vouchers συνολικής αξίας ίσης με τη διαφορά της αξίας των vouchers που θα ενεργοποιηθούν μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2017 και του ύψους του προϋπολογισμού, όπως αυτός προσδιορίζεται στην παρούσα Πρόσκληση προς τους δυνητικά ωφελούμενους.
Διαδικασία τοποθέτησης
Ενέργειες ωφελουμένων:
α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή επιλογής τους μέχρι και την 1/9/2017.
β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, στην οποία θα προσδιορίζονται ιδίως:
–    Τα συστατικά στοιχεία των προσφερόμενων υπηρεσιών
–    Το ανώτατο κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών
–    Οι υποχρεώσεις των ωφελουμένων.
–    Οι υποχρεώσεις της Δομής, και ιδίως (i) για μη είσπραξη οποιασδήποτε πρόσθετης χρηματικής αμοιβής από τα ωφελούμενα άτομα, για τις υπηρεσίες που οι Δομές είναι υποχρεωμένες να παρέχουν και τις οποίες καλύπτει η «αξία τοποθέτησης», συμφώνως προς τα άρθρα 4 και 7 της παρούσας Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., και (ii) για την μη μετατροπή συστατικών στοιχείων των υπηρεσιών τους (ενδεικτικά αναφέρονται όροι όπως η ετήσια χρονική διάρκεια λειτουργίας, το ωράριο λειτουργίας εβδομαδιαίως και ημερησίως, τυχόν μετακίνηση).
γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.
δ. Ο Φορέας/δομή καταχωρίζει τον αριθμό του voucher στην ειδική εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (eetaa.gr) για τον σκοπό αυτό