Οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη, θα κληθούν να προσέλθουν – εκ νέου – στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό σύμβουλο στο Τοπικό Συμβούλιο της Ιερισσού. 
Ο Δήμος Αριστοτέλη είχε ενημερώσει από τον περασμένο Μάρτιο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης σχετικά με την κενωθείσα έδρα στο Τοπικό Συμβούλιο της Ιερισσού, που προέκυψε από παραιτήσεις τακτικού και αναπληρωματικού μέλους, που ανήκαν στην παράταξη του κ. Πάχτα. 
Ως εκ τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 55 του νόμου «Καλλικράτη», κλήθηκαν  να καταλάβουν τις θέσεις που έμειναν κενές, αναπληρωματικοί από άλλους συνδυασμούς, με τη σειρά της εκλογικής τους δύναμης και με τη σειρά που είχαν ανακηρυχθεί οι αναπληρωματικοί κάθε συνδυασμού. Όμως δεν δέχτηκε κανείς, οπότε προέκυψε θέμα συμπλήρωσης του πενταμελούς συμβουλίου.  
Ο Περιφερειάρχης έχοντας υπόψιν του και τις διατάξεις του «Καλλικράτη» προκήρυξε εκλογές και έτσι στις 17 Σεπτεμβρίου η Ιερισσός ξαναψηφίζει…
Ειδικότερα με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονία, κου Απόστολου Τζιτζικώστα  οι κάλπες θα στηθούν στην Δημοτική Κοινότητα Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017!
Συγκεκριμένα ο κος  Τζιτζικώστας με απόφασή της  18 Ιουλίου 2017 (Αρ.Πρωτ: 298886/1141) προκήρυξε τη διενέργεια αναπληρωματικών εκλογών για την ανάδειξη ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Δημοτική Κοινότητα Ιερισσού.