Ο Μανώλης Μητσιάς, μια από τις πιο γνώριμες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, εμφανίζεται σήμερα στον Σταυρό, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού, σε μια εκδήλωση που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόλβης.
Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου Μακεδόνα τραγουδιστή, θα έχουν την τιμητική τους. 
Η συναυλία αρχίζει στις 9.30 το βράδυ και ιδιαίτερη σημασία έχει, ότι στο πρόγραμμα θα συμμετέχει ενεργά η Μικτή Χορωδία της Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Καραμάνη.
Οι εκδηλώσεις όμως δεν σταματούν εδώ:
• Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, στις 9.30 το βράδυ, στο Γήπεδο Ασπροβάλτας, Τη σκυτάλη παίρνει η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία θα παρουσιάσει στην Ασπροβάλτα όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια.
• Ακολουθεί το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 στο Φιλαδέλφιο στις 21.30 το βράδυ στον χώρο της Παλαίστρας, η γνήσια φωνή της Κρήτης, ο Ψαραντώνης, σε μια ιδιαίτερη συναυλία.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται  με ένα αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή μουσική, από την αγαπημένη ερμηνεύτρια Στέλλα Κονιτοπούλου, σε μια συναυλία που θα δοθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 21.30 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία των Νέων Βρασνών, με δωρεάν είσοδο.