Τον Κλεάνθη Ιερισσιώτη πρωταθλητή σφυροβόλο από τη Φούρκα, τίμησε ο Δήμος Κασσάνδρας  δίνοντας το όνομά του στην πλατεία της παραλίας Φούρκας.
Σε  μια σεμνή τελετή, όπως ταιριάζει στον Άνθρωπο,  τιμήθηκε ο Κλεάνθης Ιερισσιώτης, που προς τιμήν του, έγινε η ονοματοδοσία της πλατείας παραλίας της Φούρκας, από το δήμαρχο Κασσάνδρας κ. Βασίλη Κυρίτση παρουσία δημοτικών και τοπικών συμβούλων, κατοίκων και επισκεπτών.
Ο Κλεάνθης Ιερισσιώτης που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 14 Μαρτίου 1953, ήταν αθλητής του Ηρακλή, έσπασε το ελληνικό ρεκόρ στη σφυροβολία 4 φορές, την τελευταία φορά στις 18 Σεπτεμβρίου 1980 με 73.00μ, πήρε  το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1979 και αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα του 1976. 
Είναι ένας άνθρωπος που έχει γράψει την δική του μεγάλη ιστορία στον Ελληνικό Αθλητισμό, που τον διακρίνει η  σεμνότητα, η ευγένεια και η αγάπη για τον άνθρωπο, ένας βετεράνος του Αθλητισμού και της ζωής.
Η αγάπη του “Ανδρός”, για τον αθλητισμό φαίνεται από την ενασχόληση του με τα κοινά και η τακτική παρουσία του σε σχολεία, όπου βιωματικά μεταλαμπαδεύει την φλόγα για τον Αθλητισμό και την Αγάπη για την Ζωή.