Τι Καιρό θα κάνει στη Χαλκιδική…στο βουνό και τη θάλασσα για σήμερα και αύριο…

  Ο καιρός στις παραλίες της Χαλκιδικής…
  Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου με  ασθενείς βόρειους ανέμους που η ένταση τους θα φτάσει έως και τα 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
  Για αύριο Παρασκευή 4  Αυγούστου,  περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.
  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής…
  Αίθριος θα είναι ο καιρός και  σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ανέμους νότιους  ασθενείς να πνέουν έως 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Παρασκευή 4  Αυγούστου, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 28 έως 35 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. 
  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη… 
  Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 32 έως 37 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει έως και τα 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 
  Για αύριο Παρασκευή 4  Αυγούστου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 30 έως 39 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. 
  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 34 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  Με στοιχεία ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΕΤΕΟ/ΕΜΥ