Έγιναν εγκαίνια της Γενικής Έκθεσης “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPO” 2017 στην προβλήτα των Νέων Μουδανιών παρουσία των  κ. Μανώλη Μπέη Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας , του κ.Γιώργου Γκίλη Προέδρου του Επιμελητηρίου  Χαλκιδικής, του κ. Στέλιου Βαλιάνου Περιφερειακού  Συμβούλου και του αντιδημάρχου  Νέας Προποντίδας κ. Κωστα Κοκκινίση.

Στην τελετή έναρξης μετείχε πλήθος κόσμου που επισκέφθηκαν τους εκθεσιακούς χώρους α λλά στην συνεχεια απόλαυσε το πρόγραμμα από την Ορχήστρα Φιλαρμονικής Νέων Μουδανιών,  το  “Χορευτικό της παρέας” του Π.Σ. “Ο ΦΑΡΟΣ” και τον Σύλλογο Ποντίων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ” Νέων Μουδανιών.

Η “ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ EXPO” 2017 είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στον νομό, η οποία πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Χαλκιδικής .

Όπως επισημαίνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής “στην έκθεσή ο τελικός επισκέπτης αλλά και ο εκθέτης, θα μείνει ικανοποιημένος, γιατί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των εκθέσεων είναι απλά ο ιδανικότερος.

Μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα δυναμική στην αγορά της Χαλκιδικής, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας”.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι :

Πέμπτη 20:30 – 01:00
Παρασκευή 20:30 – 01:00
Σάββατο 20:30 – 01:00
Κυριακή 20:30 – 01:00

Η είσοδος για όλο το 4ημερο θα είναι ελεύθερη .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
– Σχολή χορού “JUDIT”, παρουσίαση τμημάτων σύγχρονου χορού
– Ο Α.Σ “Πρωτέας” με zumba instructor τις Λίλα Δαναμπαση & Άσπα Κομνηνου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Νέων Συλάτων με zumba instructor την Μάρθα Κατσαμιρα, θα παρουσιάσουν zumba σε ρυθμούς αεροβικους, λάτιν, αραβικούς και oriental με ελληνικά και ξένα τραγούδια !!!!
– DANCE ACADEMY παρουσίαση ZUMBA FITNESS

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
– Α.Σ ΑΡΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ & Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, επίδειξη πολεμικών μαχητικών τεχνών TAE KWON DO – I.T.F, KICK BOXING, MMA.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
– Συναυλία με τους Χρήστο Δαλαμπίρα και τους Αφοί Τσικούρη.