ο καιρός στη Χαλκιδική σήμερα Παρασκευή 18 και αύριο Σάββατο 19 Αυγούστου …

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός για σήμερα το πρωί , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 27 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους και Βορειοδυτικούς ανέμους έντασης από 3 έως 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Για αύριο Σάββατο 19 Αυγούστου, ο καιρός θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, με αίθριο καιρό, την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως και 30 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Βόρειο- Βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια- βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Στην ορεινή Χαλκιδική…

  Με αραιές νεφώσεις θα είναι ο καιρός σήμερα το πρωί, στην ορεινή Χαλκιδική, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους & βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2μποφόρ.

  Για αύριο Σάββατο 19 Αυγούστου, αίθριος θα είναι ο καιρός, με ηλιοφάνεια, την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως και 31 βαθμούς Κελσίου και ανέμους ασθενείς από νοτιοδυτική διεύθυνση μέχρι 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα , με ηλιοφάνεια, θερμοκρασία που θα αγγίξει έως και τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 1μποφόρ.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 30 έως 35 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Σάββατο 19/8, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 29 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Πηγή: ΕΜΥ/ΜΕΤΕΟ