Δήμος ΠολυγύρουΜακεδονίαΠολιτισμόςΧαλκιδική

Πολύγυρος: 1ος Αγώνας Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2017

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ο 1ο Αγώνα Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2017...με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

Πλήθος δρομέων, όλων των ηλικιών, συμμετείχαν στον 1ο Αγώνα Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2017 που οργάνωσαν το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Νεολαίας Πολυγύρου, o ΑΟ Πολυγύρου και το ΕΠΑΛ Πολυγύρου, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς του Δήμου Πολύγυρου, με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

Ο 1ος Αγώνας Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 2017 περιελάμβανε δύο 2 Αγώνες:
1. Αγώνα Βουνού – Πόλης RUN 15 km.
2. Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 km. Τρέξιμο ή Δυναμικό Περπάτημα.

Η διοργάνωση χάρισε στους συμμετέχοντες την εμπειρία της διαδρομής σε πανέμορφα μονοπάτια και της διαδρομής εντός πόλης.

Στην λήξη τον αγώνων απονεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές κάθε κατηγορίας καθώς και τιμητικές διακρίσεις στους Τάκη Ψαθά και Γιάννη Μόμτσια, που συμμετείχαν στην Εθνική Ομάδα Στίβου και έλαβαν μέρος σε αγώνες ανωμάλου δρόμου και στίβου, για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό.

 

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close