Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από σήμερα  09 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ). Η ΚΕΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος έχουν κλείσει τα κεντρικά Περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης εμβαδού 4.000 m2.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα συμμετάσχει στον Εκθεσιακό Χώρο της HELEXPO στο περίπτερο 3 στο stand 20, συνολικού εμβαδού 60τμ, στο οποίο θα φιλοξενηθούν 13 επιχειρήσεις του νομού από διάφορους τομείς οικονομικής δραστηριότητας .

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο του Επιμελητηρίου είναι δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής προβάλλει και αναδεικνύει όλους τους κλάδους της τοπικής επιχειρηματικότητας, συμβάλλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του νομού μας και των επιχειρήσεων καθώς και των μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών της Χαλκιδικής.

Προσκαλούμε όλους σας να επισκεφτείτε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Σημειώνεται ότι η 82η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Κίνα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.