Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος , υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, τους συμμετέχοντες εταίρους του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS + στη Δράση «Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών – Στρατηγικές Συμπράξεις», στο οποίο παίρνει μέρος το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά έντεκα φορείς από επτά ευρωπαϊκές χώρες  Ιταλία, Γερμανία, Λετονία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ισπανία και Ελλάδα.
Ο Δήμαρχος αφού  καλωσόρισε τους εκπροσώπους των φορέων στον Δήμο Πολυγύρου και τη Χαλκιδική, τους παρουσίασε το προφίλ του Δήμου με τις ιδιαιτερότητες του και τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τους ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας.
Παράλληλα συζήτησαν για θέματα επιχειρηματικότητας κυρίως στον τομέα του τουρισμού αλλά και την διαδικασία εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων στο εξωτερικό στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γεώργιος Γκιλής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πολυγύρου, για τη στήριξή του στον επιχειρηματικό κόσμο της Χαλκιδικής τονίζοντας ότι με τη συνεργασία και τηΚείμενο επιμέλεια : συντακτική ομάδα «Πολιτική Χαλκιδική» συστηματική δουλειά όλων η Ελλάδα θα μπορέσει να βγει από την κρίση.

Κείμενο επιμέλεια : συντακτική ομάδα «Πολιτική Χαλκιδική»