Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανίων, στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, την εσωτερική περιφερειακή οδό και την οδό Λαγκαδά.

Ειδικότερα, θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της νησίδας της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα από τον κόμβο Κ-12 (κλάδος εξόδου από Περιφερειακή Οδό) έως και τον κόμβο Ρυσίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Επίσης, τη Δευτέρα θα γίνει συντήρηση του ασφαλτοτάπητα του παράπλευρου δρόμου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο ύψος των ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα, στο ύψος της Ιντερσαλόνικα και στην κατεύθυνση προς Νέα Μηχανιώνα.

Όσον αφορά την εσωτερική περιφερειακή οδό έχουν προγραμματιστεί εργασίες αποκατάστασης προστατευτικών στηθαίων, κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ των κόμβων Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) και Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και προς ανατολικά.
Στην οδό Λαγκαδά θα γίνουν κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμοί στα τμήματα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά και του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και προς κέντρο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ