ΜακεδονίαΧαλκιδική

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. πρώτοι Τσολακίδης – Δήμος

σήμερα συνεχίζεται οι ειδικές διαδρομές της Χαλκιδικής θα κρίνουν τον νικητή...

Χωρίς ανταγωνισμό και με τη διαφορά του πρώτου με το δεύτερο να υπερβαίνει το λεπτό τερμάτισαν πρώτοι οι Τσολακίδης – Δήμος κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας στο Skoda Fabia R5.

Τους πρώτους ακολουθούν μέχρι στιγμής με Mitsubishi Lancer Evo 8 οι Καλούδης- Τοπούζης, οι οποίοι όμως νιώθουν την ανάσα των Αλυγιζάκη – Χατζηδάκη με Mitsubishi Lancer Evo IX.

Οι Αγγλόπουλος- Σαρητσόγλου με Mitsubishi Lancer Evo VI βρίσκονται στην 4η θέση γενικής, αφού οι Καραβασίλης – Καρλίωτης με Honda Civic Type R και Μπρόζος -Βογιαντζής με Citroen ZX Kit Car δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δεύτερη ειδική διαδρομή της πρώτης ημέρας λόγω μηχανικής βλάβης.

Οι Μαυροδής – Καραβασιλικός παλεύουν με το Subaru Impreza στην 5η θέση νιώθοντας την ανάσα των Δήμο -Ντίττορα με Citroen Saxo VTS, οι οποίοι ήρθαν όπως φαίνεται στον αγώνα με αξιώσεις.

Το πλήρωμα του λευκού Renault Cli R3, Βάτσος -Θεοφανίδης, ξεπέρασε τα όποια μικροπροβλήματα στην πρώτη ειδική διαδρομή προσπάθησε στην δεύτερη και εξασφάλισε την 7η θέση γενικής.

Τον δικό τους αγώνα κάνουν οι Κυπραίος- Ιντζόγλου με Peugeot 208 RC2 αφού οι προπορευόμενοι, για 0,27 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη ειδική διαδρομή Θεοφανίδης -Μαύρος οδήγησαν το Citroen Saxo VTS ολόκληρο τον Χολομώντα χωρίς ενδοεπικοινωνία πέφτοντας στην 12η θέση.

Με μηχανικό πρόβλημα στο Mitsubishi Lancer Evo10 κινήθηκαν οι Καρπάνος- Καρπάνος, πρόβλημα το οποίο προσπαθούν να διορθώσουν χωρίς όμως να γνωρίζουν αν τελικά το καταφέρουν.

Τη δεκάδα γενικής κλείνουν οι Κουμποτής – Μαυροματίδης οι οποίοι ξεκίνησαν μουδιασμένοι το Λιβάδι -Πετροκέρασα, ξύπνησαν όμως στον Χολομώντα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Τη δεύτερη δεκάδα συμπληρώνουν οι Τσακίρης- Χατζηπαναγιώτου με Citroen C2R2, οι Ευθυμιάδης -Παπανικολάου με Peugeot 106 S16, oι Λάκης -Τριανταφυλλίδης με Seat Ibiza GTi, οι Μπαξεβανάκης – Μπαξεβανάκης με Toyota Yaris, οι Ζάχος -Γαζγάζης και Κίτσος- Παναγόπουλος αμφότεροι με Peugeot 106 S16, οι Καραθάνου -Καραθάνου όπου οδηγός είναι η μοναδική γυναίκα και κόρη του συνοδηγού Αλεξάνδρα με Renault Clio Ragniotti , οι Κούγιας – Κούγιας με Peugeot 206 RC και οι Δουλκερίδης -Παπάζογλου με Nissan Micra K12.

Με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους τερμάτισαν επιτυχώς την πρώτη ημέρα και οι Μαυροδής -Κυριλλίδης με Toyota Yaris, οι Κούκας – Τούπας με Peugeot 205, οι Ξανθόπουλος -Τσιλιμπόνης με Alfa Romeo Alfasud και τέλος οι Αναστασοβίτης – Aναστασοβίτης με Opel Astra GSi.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κείμενο- επιμέλεια : συντακτική ομάδα «Πολιτική Χαλκιδική»

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close