Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΠολιτισμός

Δήμαρχος Μαν. Καρράς : το Φεστιβάλ Θάλασσας είχε Απόλυτη η επιτυχία και φέτος- Video

ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Καρράς για το Φεστιβάλ Θάλασσας, δήλωσε ότι... οι ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις επιβεβαίωσαν και καθιέρωσαν το Φεστιβάλ Θάλασσας στα πλέον πετυχημένα Φεστιβάλ που αποτελούν θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου ...

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς δήλωσε στην “Χαλκιδική Πολιτική” και την Σουζάνα Καζακα, πάρα πολύ ικανοποιημένος ότι η στήριξη του κοινού με την τεράστια προσέλευσή του και οι ξεχωριστές και επιτυχημένες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, έκαναν για ακόμη μία χρονιά το Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας το πλέον πετυχημένο Φεστιβάλ που αποτελεί θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας  .

Το Φεστιβάλ Θάλασσας που φέτος έκλεισε τα 19 χρόνια παρουσίας του, οργανώνεται από το Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας και παρέχει ποιοτική και υψηλού επιπέδου διασκέδαση και ψυχαγωγία, με τις μοναδικές καλλιτεχνικές παραστάσεις που έχουν επιλεγεί με κριτήρια υψηλής αισθητικής.

Για το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποιήθηκαν 12 ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.
Ο Δήμαρχος   κ. Μανώλης Καρράς, ευχαριστεί τους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Νέας Προποντίδας για τη στήριξη και την υποστήριξή τους, όπου με τη συμμετοχή, την προτίμηση και την αγάπη τους, μας δίνουν τη χαρά και δύναμη το Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας να γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο.

*Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
*Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close