Η συντακτική ομάδα της «Χαλκιδικής Πολιτικής» με απόφαση της δεν δημοσίευσε το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο για λόγους αρχής.
Στη συνέχεια λαμβάνοντας την επιστολή του κ. Τσιρουδα, η οποία αφορά τον κ.Τσούφη και την συγκεκριμένη φωτογραφία, δημοσιεύουμε το σύνολο του υλικού –κείμενο και φωτογραφικό υλικό- για την πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών.

Το σχόλιο στην  ανάρτηση στο FB του κου Τσούφη Δημήτρη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Νέας Προποντίδας,  το οποίο συνόδευε τις δυο φωτογραφίες είναι το εξής:

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Νέας Προποντίδας παρκαρισμένο παράνομα πάνω σε διάβαση πεζών και πεζοδρόμιο μπροστά απο σηματοδότη, με τον αντιδήμαρχο Φώτη Τσιρούδα σε χρέη οδηγού του Δημάρχου.
Τα σχόλια είναι περιττά.

Η επιστολή του κ.Τσιρουδα αναφέρει:

Με έκπληξη διαπίστωσα τη μεστή « πολιτικού περιεχομένου » ανάρτηση του κου Τσούφη Δημητρίου στο διαδίκτυο με αναφορά στο πρόσωπό μου και με ανάλογη φωτογραφία για την οποία θριαμβολογεί προσπαθώντας να δρέψει πολιτικό όφελος ελλείψει άλλων σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων.

Η δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας και ο σχετικός σχολιασμός αποτελούν περίτρανη απόδειξη ότι ο κος Τσούφης πλέον ευρισκόμενος σε δεινή πολιτική θέση μετά την απογοήτευση που δημιούργησε στους ίδιους τους ψηφοφόρους του με την εν γένει στάση και διαδρομή του ως αντιπολίτευση στον Δήμο Προποντίδας, ασχολείται με την «φωτογραφική κατασκοπεία» καταμεσήμερα αντί να ασκεί τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα σεβόμενος τον ρόλο και την αποστολή του.

Η συμπεριφορά του καταδεικνύει τις περιορισμένες πολιτικές του δυνατότητες που μετά τις εσωτερικές ρήξεις στην δημοτική παράταξη του, μεγεθύνθηκαν, αναγκάζοντας τον να προσφεύγει σε πολιτικές αντιδράσεις που προσιδιάζουν σε πολιτικό περιηγητή του Δήμου παρά σε αξιόπιστο πολιτικό αντίπαλο.

Κε Τσούφη , λυπούμαι για την ευτελή πολιτική εκμετάλλευση ενός τυχαίου γεγονότος αλλά αποδείξατε για ακόμη μια φορά ότι έχετε μία και μοναδική δυνατότητα να μεταφράζεται την δυσκολία της πραγματικότητας με την ευκολία της φαντασίας σας.

Καλή φωτογραφική περιήγηση στο Δήμο Προποντίδας……

Φωτογραφικό Υλικό :FB του κου Τσούφη Δημήτρη