Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να αναδεικνύει και να προτείνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα ΟΛΩΝ των δημοτών.

Η υπεύθυνη στάση της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Νέας Προποντίδας είναι γνωστή πλέον σε όλους με την καθημερινή της παρουσία σε όλα τα επίπεδα.

Σας πείραξε τόσο πολύ η φωτογραφία όπου το Δημοτικό αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο παράνομα, πάνω σε διάβαση πεζών- κλείνοντας τη πρόσβαση του πεζοδρομίου σε πεζούς, ΑΜΕΑ και παιδικά καρότσια και κάτω απο σηματοδότη?

Αντί να απολογηθείτε για τη μηδενική οδηγική σας παιδεία προσπαθείτε να “δραπετεύσε-τε”επικοινωνιακά ή μήπως αυτό που σας πείραξε είναι η φωτογραφία όπου ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νεας Προποντίδας κοιμάται μέσα σε αυτό το παρκαρισμένο παράνομα αυτοκίνητο μέρα-μεσημέρι σε κεντρικότατο δρόμο ευτελίζοντας το θεσμό και τους Δημότες του Δήμου?

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Η αλαζονεία, ο εγωισμός και η υπεροψία που σας διακρίνει στην άσκηση της εξουσίας όμως σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σε ενέργειες που προσβάλουν τη Δημοτική Αρχή.

Όλοι κρινόμαστε για αυτά που κάνουμε αλλά και για ότι δεν κάνουμε.

Η αλήθεια είναι πικρή και καίει σε όσους παίζουν με τα καύσιμα…ο νοών νοείτω κ. Αντιδή-μαρχε μας και καλή τύχη στον ολισθηρό και κατηφορικό δρόμο που σας οδηγούν οι πράξεις σας..

Προσοχή στη διαδρομή διότι πρέπει άμεσα να ελεγχθούν τα φρένα όλων των οχημάτων και όχι μόνο!!

Φίλε αντιδήμαρχε κ.Φώτη μας, μην συνεχίζετε να εκτίθεστε..

 

Τσούφης Δημήτρης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Νέας Προποντίδας