Το Λιμενικό Σώμα προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ.) δώδεκα (12) Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού (ανδρών – γυναικών).

1.Η πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει από κατόχους ομώνυμου ανά ειδικότητα πτυχίου τμήματος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Ε.Ι.), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, ως εξής:

Α. Πτυχιούχοι Νοσηλευτές [θέσεις: εννέα (09)] [ΚΩΔ. 100]

Β. Πτυχιούχοι Φυσιοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 200]

Γ. Πτυχιούχοι Λογοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 300]

Δ. Πτυχιούχοι Εργοθεραπευτές [θέση: μία (01)] [ΚΩΔ. 400]

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό σε μια μόνο ειδικότητα προέλευσης.
Σε περίπτωση που αριθμός προκηρυχθεισών θέσεων μιας ειδικότητας, μετά το πέρας όλων των διαδικασιών, δεν καλύπτεται από τους εναπομείναντες υποψηφίους της ειδικότητας αυτής, τότε οι θέσεις αυτές συμπληρώνονται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ως ακολούθως:
α. Κενές θέσεις ειδικότητας Νοσηλευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».

β. Κενές θέσεις ειδικότητας Φυσιοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Λογοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».

γ. Κενές θέσεις ειδικότητας Λογοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών».

δ. Κενές θέσεις ειδικότητας Εργοθεραπευτών συμπληρώνονται από υποψηφίους των κάτωθι ειδικοτήτων με την εξής σειρά προτεραιότητας και μέχρι καλύψεως των κενών θέσεων: «Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών».

Όσοι έχουν τα παραπάνω προσόντα και επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κατάταξης Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού, υποβάλουν αίτηση με επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 έως 14:00, ή ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας σε Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, που ορίζεται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έχει ως έδρα τη Σχολή Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά και αποτελείται από Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ επιλεγόμενους κατόπιν κλήρωσης εκ των οποίων ένας (1) τουλάχιστον έχει ειδικότητα Υγειονομικού (Ιατρού), από την 09-10-2017 ημέρα Δευτέρα μέχρι και την 03-11-2017 ημέρα Παρασκευή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ – ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ, ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΧΟΛΗ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Τ.Κ. 18510

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.