Το 1st KIDOT Festival αποτελεί ένα διήμερο φεστιβάλ πλαισιωμένο από εκπαιδευτικές δράσεις, ενημερωτικές ομιλίες, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις καθώς και έκθεση υπηρεσιών και προϊόντων με επίκεντρο το παιδί και τoν έφηβο.

Από καλλιτεχνικά και τεχνολογικά εργαστήρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια και παράλληλα events μέχρι ομιλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, το KIDOT Festival επιχειρεί να δώσει την ευκαιρία για παιχνίδι και ψυχαγωγία τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε γονείς, υλοποιώντας δράσεις συνεργατικότητας και αλληλεπίδρασης μεταξύ διαφόρων ηλικιών.

Παράλληλα, στόχος του KIDOT είναι να εγκαθιδρύσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στο κοινό και σε φορείς και επαγγελματίες των οποίων οι υπηρεσίες αφορούν το παιδί και τον έφηβο.

Δράσεις του 1st KIDOT Festival:

KIDOT Workshops
KIDOT Talks & Ανοιχτές Συζητήσεις
KIDOT Market & Expo Υπηρεσιών
Food & Drinks Corner
Side Events

Το 1st KIDOT Festival απευθύνεται τόσο σε παιδιά και εφήβους όσο και σε ενήλικες, προσφέροντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Γενικές Πληροφορίες

Το 1 st KIDOT Festival θα διεξαχθεί στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, από τις 10:00πμ έως τις 10:00μμ.
Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη καθώς και η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις. Η συμμετοχή σε όσες δραστηριότητες έχουν περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα γίνεται είτε με προεγγραφή είτε απευθείας με εγγραφή στο χώρο της εκδήλωσης (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις).


Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα λειτουργεί Information & Registration Desk στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες, να επιβεβαιώσουν την προεγγραφή τους ή να εγγραφούν σε δραστηριότητες καθώς και να προμηθευτούν το έντυπο υλικό της διοργάνωσης.
Ρώτα τους ανθρώπους με τα χαμόγελα! Κατά τη διάρκεια του διημέρου άνθρωποι του KIDOT θα βρίσκονται στους χώρους διεξαγωγής των δράσεων του φεστιβάλ για να κατευθύνουν και να ενημερώνουν το κοινό για όσα συμβαίνουν και πρόκειται να συμβούν στη διήμερη αυτή γιορτή για μικρούς και μεγάλους!