ΚοινωνίαΧαλκιδική

Φθινοπωρινού καιρού συνέχεια…

ήλιος και η βροχή θα παίζουν με τα σύννεφα και η θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα...

Ο καιρός στη Μακεδονία, Θράκη

Φθινοπωρινός θα είναι και σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη ,3 και 4 του Οκτώβρη  ο καιρός, καθώς στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας θα σημειωθούν νεφώσεις που θα φέρουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι  προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Συννεφιά προβλέπεται στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close