Το θέμα της πεζοδρόμησης του υπολοίπου της κεντρικής οδού της Αγίας Παρασκευής της Νέας Καλλικράτειας, βρίσκει αντιμέτωπους τους επιχειρηματίες οι οποίοι θεωρούν βέβαιο ότι θα προκαλέσει διαταραχή στο αστικό κυκλοφοριακό σύστημα της περιοχής, με αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες εισοδημάτων στα ήδη επιβαρυμένα οικονομικά δεδομένα της πόλης.

Για αυτό το λόγο οι επιχειρηματίες της Νέας Καλλικράτειας πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση και όπως δήλωσε στην «Χαλκιδική Πολιτική» και την Σουζανα Καζάκα, ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Ν. Καλλικράτειας κ. Βασίλης Σαρηγιαννίδης θα αποφασίσουν και θα δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις τους, με τις οποίες θα εμποδίσουν την υλοποίηση της συγκεκριμένης Πεζοδρόμησης στην πόλη τους.

Στο πλευρό των επαγγελματιών της Νέας Καλλικράτειας βρίσκεται και το “Επιμελητήριο Χαλκιδικής” που όπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Γκιλης στην “Χαλκιδικη Πολιτικη”, το Επιμελητήριο όπως πάντα ” Ήταν και θα Είναι” στο πλευρό των επιχειρηματιών της περιοχής γιατί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν τις τοπικές αγορές και αποτελούν  τη «Βάση τα Πόδια του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής».

*Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
*Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη
*Επιμέλεια ύλης: συντακτική ομάδα» Χαλκιδική Πολιτική»