Η «Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής» στις 14 – 15 Οκτωβρίου 2017 διοργανώνει το «1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.

Το συνέδριο με κέντρο το αναπτυξιακό παρόν και μέλλον της Χαλκιδικής, έχει ως στόχο να αποτελέσει διοργάνωση θεσμό και σημείο συνάντησης ανθρώπων του επιχειρηματικού, πολιτικού και επιστημονικού κόσμου για την κατάθεση σκέψεων, ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων.

• Το 2017 για την «Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής» είναι μια κομβική χρονιά καθώς συμπληρώνονται 25 ΧΡΟΝΙΑ λειτουργίας και σημαντικής επιχειρηματικής υποστήριξης της στη Χαλκιδική.

• Επίσης το 2017 για την «Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής» είναι μια χρονιά δημιουργική φιλοδοξώντας να συμβάλει στην στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας για την επόμενη προγραμματική περίοδο πραγματοποιώντας μέσα από το «1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» δημόσια συζήτηση για τις προτεραιότητες και τις στρατηγικές του αναπτυξιακού σχεδιασμού της μέχρι το 2020.

Στο «1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» θα συμμετέχουν φορείς από όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης (Υπουργεία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διαχειριστικές Αρχές του ΕΣΠΑ, οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας, Ευρωπαϊκοί φορείς, κλπ) αλλά και του Επιχειρηματικού Κόσμου (Επιχειρηματίες, Πολυεθνικές Εταιρείες, Οργανισμός Τουρισμού, Ομοσπονδία Εμπόρων, Διήμερη Επιμελητήρια, κλπ).

Η θεματολογία του συνεδρίου καλύπτει τους κυριότερους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας οι οποίοι είναι άμεσα συνδεδεμένοι και με την ανάπτυξη της Χαλκιδικής όπως Τουρισμός, Γεωργία, Τεχνολογία, Εξαγωγές και Επενδύσεις.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Απαιτείται εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου http://anetxa-conference.weebly.com/ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του συνεδρίου στο 2312201544, anetxa-conference@aida.com.gr