Από χθες μέχρι και σήμερα διατίθενται οι τελευταίες 2.000 θέσεις ενηλίκων δρομέων για τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, μέσω του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center) που θα λειτουργήσει στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ – HELEXPO. Από το ίδιο σημείο θα γίνεται και η παράδοση του εξοπλισμού στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς.
Οι συνολικά 2.000 επιπλέον θέσεις ενηλίκων δρομέων που εξασφάλισε η Οργανωτική Επιτροπήγια τον Ημιμαραθώνιο και για τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., θα διατεθούν κατά προτεραιότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε όσους προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), το οποίο λειτουργεί στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ – HELEXPO την Πέμπτη (12/10) και την Παρασκευή (13/10), από τις 10:00 ως τις 19:00.
Από το Κέντρο Εγγραφών, κατά τις ίδιες ημέρες και ώρες, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους και όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση.
Ο χώρος θα παραμείνει ανοιχτός και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 14 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, αποκλειστικά και μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.
Διευκρινίζεται ότι οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν δικαίωμα συμμετοχής την ύστατη στιγμή δεν θα έχουν επιπρόσθετη χρέωση για την εγγραφή τους και θα δικαιούνται όλων των προβλεπόμενων παροχών, πλην του αναμνηστικού T-shirt.
O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.