Με κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα πραγματοποιήθηκε το ντέρμπι του νότιου ομίλου της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στα Σήμαντρα και το Διονυσίου στο στάδιο των Μουδανιών που εκεί βρέθηκε το «Χαλκιδική Πολιτική» (σ.σ. θυμίζουμε πως ο ΑΟΣ χρησιμοποιεί το γήπεδο των Μουδανιών ως έδρα μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με το δικό του γήπεδο). Αυτό φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα όταν ο Μιστιλίδης Χρήστος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 10′ έπειτα από σύγκρουση στον αέρα με τον Ζέτι και τραυματισμό στα πλευρά.

Αμφότερες, θα μπορούσε να πει κανείς πως είχαν από ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος καταφέρνοντας να προηγηθούν στο 17′ με 0-1 με τη βοήθεια ασυνεννοησίας των αμυντικών με τον τερματοφύλακα του ΑΟΣ που έφερε το αυτογκόλ του Αναστασιάδη. Ωστόσο, τα Σήμαντρα προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν δυο-τρεις καλές ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη το σκηνικό είχε κάποιες αλλαγές με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία της κατοχής και της καλύτερης απόδοσης με αποτέλεσμα να πιέσουν το Διονυσίου χωρίς να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν σε τέρμα. Μάλιστα, σπατάλησαν τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους Κασαπίδη και Χατζηστεργίου, δυο φορές.

Αν και τα Σήμαντρα ανοίχτηκαν να ισοφαρίσουν, οι απειλητικές αντεπιθέσεις των νικητών δεν έφεραν δεύτερο τέρμα, καθώς Θεοδωρίδης και Στερμούγκου δεν αντέδρασαν απόλυτα σωστά στην τελική προσπάθεια. Τελικό αποτέλεσμα 0-1 με την Κύπρο να «προσπερνά» τον ΑΟΣ στην βαθμολογία.

Συνθέσεις:

Κύπρος Διονυσίου (Βαγγέλης Κουτσουρές): Γιοβανάκης, Γράδος, Κεραμάρης, Μπερμπερίδης Χ,Τάφα, Ζέτι, Δαλαμπίρας, Θεοδωρίδης, Πλάχα, Ζαχαράκης, Μπερμπερίδης Ν.

Αλλαγές: Πατραλέξης, Κουτσουμούκης, Στερμούγκου.

ΑΟ Σημάντρων (Νίκος Χατζηστεργίου): Γκιοργίεφ, Χατζηστεργίου Β, Παρασκευόπουλος, Λιόλιος, Παταρίδης, Αναστασιάδης, Καρατζίδης, Μιστιλίδης, Κασαπίδης, Ιορδανίδης Β, Γαιτανίδης Αν.

Αλλαγές: Χατζηστεργίου Ν, Ζορμπίδης, Μαρίνος.

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το