Πολλά τα ενδιαφέροντα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα με το ‘’Χαλκιδική Πολιτική’’ να βρίσκεται στο γήπεδο της Ολύνθου ‘’Νάκης Αυγέρης’’ για το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο φτάνοντας τους 13 βαθμούς, ενώ άφησαν το Στρατώνι 6 βαθμούς πίσω τους, καθώς έχει επτά.

Η Όλυνθος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, στο 16’ με τον Κώστα Σκέμπι. Ο Σκόρερ πήρε την μακρινή μπαλιά από τον Κεφάλα και πλάσαρε υποδειγματικά τον τερματοφύλακα του Στρατωνίου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς να τα καταφέρουν στο πρώτο μέρος με την Όλυνθο να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Αμφότερες στην επανάληψη μπήκαν πιο αποφασισμένες και πέτυχαν από ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους. Αρχικά, ο Πανισκάκης υποδέχθηκε την μπάλα από τον Σκέμπι και με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0 στο 47’. Ο ίδιος παίκτης είχε δυο ακόμα ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ της ομάδας του. Το Στρατώνι επιχείρησε να απαντήσει και τα κατάφερε στο 59’ με τον Παπάζογλου να παίρνει την κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από κόρνερ του Μετάι (2-1). Οι κιτρινόμαυροι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν άμεσα με το πλασέ του Τσέκου από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από την παράλληλη μπαλιά του Μεμά αλλά το τελείωμα πέρασε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Χωρίς κάτι το συγκλονιστικό στη συνέχεια το σκορ παρέμεινε ίδιο με την Όλυνθο να παραμένει μόνη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ στην αντίπερα όχθη το Στρατώνι έκανε την δεύτερη διαδοχική ήττα μετά από αυτήν κόντρα στο Μαρμάρα.

Συνθέσεις:

Όλυνθος Ολύνθου (Νεοφώτιστος): Πανισκάκης Ν, Σάγγος, Καραγκιοζίδης, Καράι, Αποστολάκης, Κεφάλας, Βέντζιος, Μελίσσης, Πανισκάκης Μ, Κωνσταντινίδης, Σκέμπι.

Αλλαγές: Βαλμάρσκι, Γεραντζής, Αυγέρος, Μουρμούρης Ν.

ΜΚ Στρατωνίου (Κεφαλάς): Ράπτης, Μεμά, Κοκκινίδης, Παπάζογλου, Παπαζούδης, Συρόπουλος, Κοσμίδης, Μετάι, Παπαδόπουλος Αγ, Τσέκος, Πανιτσίδης

Αλλαγές: Ζολώτας, Λαδόπουλος, Καραχαλίδης.