Αθλητικά

ΕΠΣΧ: Αλλαγή ονόματος για την Α’ κατηγορία

Πλέον θα λέγεται "Α' ερασιτεχνική - Bayline ναυαγοσωστική"

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη συγκεκριμένη εταιρεία και πλέον η πρώτη κατηγορία του νομού θα έχει νέα ονομασία από εδώ και στο εξής.

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

“Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου 2017 – 2018, μετονομάζεται σε “Α΄ Ερασιτεχνική Bayline – Ναυαγοσωστική”.

Κατόπιν τούτου, η επίσημη ονομασία του εν λόγω πρωταθλήματος είναι πλέον, “Α’ Ερασιτεχνική Bayline – Ναυαγοσωστική” και έτσι πρέπει να αναφέρεται στο εξής, από τα Μ.Μ.Ε., καθώς και όλους τους υπόλοιπους φορείς του ποδοσφαίρου.”

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close