ΜακεδονίαΧαλκιδική

Αίθριος…με αραιές νεφώσεις θα είναι ο καιρός…

Σήμερα ο καιρός σε όλη την Χαλκιδική κάνει το χατίρι της μεγάλης γιορτής του Αι- Δημήτρη και θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις...

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής για σήμερα  Πέμπτη , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν πλήρη άπνοια.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα  Πέμπτη , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close