ΜακεδονίαΧαλκιδική

Αραιές νεφώσεις και παροδικές βροχές θα έχουμε σήμερα

καθαρά φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο 28 Οκτωβρίου ...με ισχυρούς βορειοδυτικούς  ανέμους που θα πνέουν κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Χαλκιδικής...

Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής σήμερα Σάββατο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς  βορειοδυτικούς  ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου πιθανότητα βροχής και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Αίθριος με αραιές νεφώσεις και παροδικές βροχές θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα Σάββατο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς έως θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους που θα φτάσουν τα 6 Μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων  που θα φτάσουν σε ορισμένες περιοχές τα 6 Μποφόρ..

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αραιές νεφώσεις με παροδικές ασθενείς βροχές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα Σαββάτο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν ισχυροί έως μέτριοι από βορειοδυτική κατεύθυνση έως 5 Μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, παροδικές ασθενείς βροχές με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων που θα πνέουν έως 5 Μποφόρ  .

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close