Λίγες ώρες έμειναν για τη σέντρα των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί γι αυτό το Σαββατοκύριακο (7η αγωνιστική για την Α’ κατηγορία, 6η για την Β’ κατηγορία, 5η για την Γ’ κατηγορία).

Όλα τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας είναι σήμερα και κάποια από αυτά έχουν ξεχωριστή σημασία, ενώ σημαντικό ρόλο έχουν και κάποια της Β’ κατηγορία.

Δείτε τα σημαντικότερα σημερινά παιχνίδια:

  1. Αριστοτέλης Σ/Σ – Αετός Βαρβάρας 

Ο Αριστοτέλης έχασε το τρίποντο στο τελευταίο λεπτό κόντρα στα Μουδανιά (2-2 τελικό αποτέλεσμα) και το παιχνίδι κόντρα στον Αετό είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουν οι τρεις βαθμοί της νίκης. Από την άλλη πλευρά η Βαρβάρα έχει ένα βαθμό μέχρι στιγμής και ψάχνει με τα μανίας το πρώτο τρίποντο της σεζόν στο πρωτάθλημα που θα βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι.

2. ΑΟ Σημάντρων – ΑΟ Χανιώτης 

Αμφότερες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη και αήττητοι, ενώ ο ΑΟΣ στην δεύτερη θέση. Παιχνίδι που θα προσελκύσει πολλά βλέμματα πάρα το γιορτινό της ημέρας και αν και νωρίς το αποτέλεσμα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Διονυσίου καθώς το πρόβλημα με αυτό των Σημάντρων συνεχίζεται.